Налично

Lorelli Кенгуру TRAVELLER Red 10010060004

34.30лв.

Бърза поръчка
Категория:

Кенгуруто ще спечели симпатиите, на родители, които са привърженици на дългите разходки. Конструкцията му позволява максимално удобство за бебето, а специалната подложка за главичката го прави приложимо и при новородени. Лесно за поставяне и комфортно за носещия, заради равномерното разпределение на тежестта. Контактът с детето е улеснен от позицията „лице в лице”, а позицията „напред” дава възможност за наблюдение на малкия „пътешественик”. Материята, от която е изработено кенгуруто е дишаща и лесна за поддържане.

Моля, прочетете внимателно инструкцията за употреба преди да ползвате продукта!Минималната възраст на детето, за което е предназначено кенгуруто е 4 месеца +.

За недоносени бебета и деца със специални медицински потребности, потърсете съвет от медицински специалист преди да използвате продукта.

 • позиция „лице в лице“
 • позиция „Напред“
 • лесно поставяне
 • Може да се пере в автоматична пералня при температура до 30°С. Не използвайте белина. Не гладете. Не сушете на директна слънчева светлина.

  След всяко пране поверявайте дали плата и шевовете не са износени или повредени.

  Проверявайте редовно шевовете и кенгуруто, за да сте сигурни, че не са износени или повредени и че някоя част не липсва.

  Не използвайте кенгуруто ако някоя част е счупена, скъсана или липсва.

  Не използвайте резервни части, които не са одобрени от производителя или дистрибутора.

  Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN 13209-2 (Изделия за отглеждане на малки деца. Приспособления за носене на бебе. Изисквания за безопасност и методи за изпитване. Част 2: Гъвкаво приспособление за носене.), осигуряващ максимална безопасност и комфорт за вашето дете.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Lorelli Кенгуру TRAVELLER Red 10010060004“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *